Autentificare

Suport telefonic

0770425076

Coșul dumneavoastră

Coșul dumneavoastră este gol.

Deși inițial argintul coloidal a fost singurul mineral utilizat sub formă coloidală, gradat, sortimentele de minerale coloidale disponibile au devenit numeroase. Numărul producătorilor a crescut și el și, din acest motiv, calitatea produselor poate diferi foarte mult.

Modul de prezentare al produselor care vă sunt puse la dispoziție sub marca Pure-Alchemy, face posibilă o apreciere simplă și sensibilă calității produselor, cel puțin în cazul unora dintre ele.

Au existat permanent, și există și acum, produse care sunt mult sub ceea ce ar trebui să fie: unele dintre ele de exemplu au concentrații de zeci de ori mai reduse decât cele precizate pe etichete.

În același timp, din păcate, tehnica modernă permite falsificarea oricărui buletin de analize, iar dumneavoastră, consumatorii, nu aveți (în cele mai multe cazuri) posibilitatea de a le verifica.

Din fericire, cel puțin în cazul unora dintre mineralele coloidale, calitatea este ușor de discernut, datorită fenomenului numit rezonanță plasmonică, fenomen care face ca aurul sau cuprul coloidal să aibă culori relativ intense, în funcție de concentrație și de structura particulei.

Au existat și există așa-ziși producători care pun lipsa de culoare a mineralelor coloidale pe seama particulelor cu dimensiuni mici, însă acesta este doar cazul argintului, și chiar și argintul prezintă anumite culori (de obicei galben), sub formă coloidală.

În cazul mineralelor coloidale Pure-Alchemy, culoarea cuprului coloidal, aurului coloidal, precum și a mixurilor sinergice care conțin aur sau cupru coloidal, este vizibilă prin flacon, datorită transparenței specifice flacoanelor albastru cobalt. În acest fel veți putea compara cu ușurință două produse aparent identice, chiar fără a le desface!

Din acest motiv, culorile aparente ale flacoanelor cu minerale coloidale Pure-Alchemy diferă în funcție de produs, unele dintre ele fiind vizibil mai închise la culoare în fotografiile de prezentare.

Același test empiric poate fi realizat și la deschiderea flaconului: astfel, aurul coloidal Gold 80, 80ppm, arată atunci când este turnat în dopul flaconului, precum în fotografia de mai jos, în stânga, în timp ce aurul coloidal Pure Gold arată aproximativ precum cel prezentat în fotografia din dreapta:

 

 

 

 

 

 

 

 

În cazul mineralelor coloidare Pure-Alchemy, beneficiați nu doar de încrederea dată de experiența tehnologică, dar și de aceea oferită de o evidența ușor constatabilă, printr-o simplă comparație, dincolo de exagerările sau chiar minciunile care pot și sunt utilizate de către producători sau comercianți lipsiți de scrupule.

De altfel, pentru a vă asigura încă și mai mult de faptul că în activitatea noastră calitatea este cea care contează, vă vom oferi în continuare o listă de produse de încredere, în care le vom puncta ca referință pe cele pe bază de aur coloidal. Cu toate acestea, puteți extinde această listă la întreaga gamă de produse ale fiecăruia dintre producătorii prezentați: cu siguranță, veți avea parte de produse de calitate.

Iata această listă în continuare:

 

1. Pure Alchemy, cu sortimentul Pure Gold, 25ppm

 

2. AquaNano, cu sortimentele: Olympus 30ppm

 

 

 

 

 

3. Freeways, cu sortimentul FRW Gold, 15ppm


 

 

 

 

 

 

4. Salutifer, cu sortimentul Aur Coloidal 30ppm.

 

 

 

 

 

5. Sarmis, cu sortimentul. Aur Coloidal, 50ppm

 

 

 

Copyright

Copyright  S.C Floralis Online S.R.L

Informații contact:

SC Floralis Online SRL, Sibiu
 
0770425076
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.