Introducere
 
Nanoparticulele de platină constituie cheia a numeroase procese esențiale din diferite ramuri ale tehnologiei industriale sau biochimice contemporane, activitatea lor catalitică intensă făcându-le indispensabile în obținerea multor reacții chimice sau biologice dificile.
 
În ceea ce privește medicina, platina cunoaște de altfel o utilizare intensă, una dintre cele mai cunoscute aplicații fiind în tratarea cancerului. Compușii de platină utilizați au însă foarte multe efecte secundare, ionii de platină Pt+3 fiind toxici atât pentru celulele normale, cât și pentru cele maligne, ca și ionii altor metale nobile, cum ar fi Au+3.
 
 
Cu toate acestea, platina sub formă metalică, Pt0, nu este toxică, fiind nereactivă, iar sub formă de nanoparticule, adică sub formă coloidală în momentul dispersării sale în lichide, catalizează o serie de reacții din domeniul biologic, unele cercetări de laborator precum și diverse studii neclinice dovedind efecte benefice deosebite, dintre care enumerăm mai jos:
 
- este un antioxidant extrem de puternic, având activitate mai intensă decât catalaza și SOD (superoxiddismutaza)
 
- ajută la regenerarea țesuturilor inimii, timusului și a sistemului endocrin
 
- ajută la refacerea țesuturilor sistemului nervos
 
- îmbunătățeste memoria și generează o stare crescută de luciditate.
 
Nu este însă cunoscut rolul natural jucat de platină în organism, în afara acestor efecte constatate în decursul timpului. Platina există doar în cantități infinitezimale în structura organismelor vii și, deși în prezent nu se consideră că este neapărat necesar un aport zilnic de platină pentru derularea proceselor biologice, prezența sa, fie și în cantități infinitezimale, sugerează că ea poate avea un rol în acestea.
 
Sub formă coloidală, dispersată în apă, ea se prezintă în general sub forma unui lichid transparent, cu o tentă de gri sau gri gălbui, la concentrații reduse, de până la 20 mg/l, iar la concentrații foarte ridicate putând avea alte culori, negru sau brun.
 
Homeopatie, esoterism
Despre acest metal puține date sunt descoperite în textele alchimice, în astrologie sau în medicina Ayurveda. Cu toate acestea, în mod semnificativ, Platina combină simbolul Soarelui și al Lunii. Îmbinarea lor arată începutul sau posibilitatea unei transcenderi a dualității masculin-feminin, însă rapoartele acestor simboluri sunt diferite, ceea ce semnifică existența unei anumite dominante feminine. Poate de aceea se consideră că planeta asociată (tiparul informațional asociat) este cel al „planetei” Venus.
 
Homeopatia tratează mai pe larg acest element și îl consideră un remediu feminin cu acțiune predominantă asupra sistemului nervos și a aparatului genital.
 
Tipologia specifică este aceea a unui temperament sanguin caracterizat prin aroganță,  dispreț, infatuare, îngâmfare, mulțumire de sine. Individul manifestă aversiune față de propriii copii, având impresia că aceștia îi încurcă treburile.
 
Fizic, prezintă organe sexuale deosebit de sensibile, contracții spastice, erotism, excitație sexuală la cea mai mică atingere sau, în plan opus, mergând până la extremă. Poate prezenta frigiditate, pierderea instinctului sexual, a libido-ului. În cazul femeilor poate fi vorba de asemenea de vaginism, insuportabilitatea penetrării, menstruație devansată, cicluri abundente, prelungite, închise la culoare, spasme uterine, dismenoree, dureri intense. Individul încadrat în tipologia platină poate manifesta senzație de constricție, ca și cum ar fi legat cu un bandaj în zona respectivă sau de tracțiune; hipoestezie cutanată (absența durerii în zonele afectate), senzație de amorțeală sau de răceală în zona afectată (paralizie faciala nedureroasă), constipație atunci când călătorește, mai ales la drum lung.
 
Tipul psiho-somatic: longilin, brunet, care manifestă hipersenzualitate și hiperexcitabilitate, mare sensibilitate sexuală, comportament isteroid și nu suportă nici cea mai mică contradicție.
 
Simptome: paralizie facială de tip Bell, tulburări nevrotice, tulburări sexuale, nevralgie, narcisism, chisturi ovariene, tumori maligne la nivelul uterului, al ovarelor, al testiculelor, dismenoree, metroanexită etc.
 
Din punct de vedere psiho-mental, PLATINA (PLATINUM METALLICUM) corespunde persoanelor cu instabilitate psihică caracterizate prin alternanța între starea de excitație și cea de depresie.
 
Dintre toate tipologiile descrise de remediile din Materia medica homeopata, individul caracterizat de tipologia PLATINA denotă, în cel mai înalt grad, un caracter îngâmfat, arogant, infatuat. În repertoar îl găsim la rubrica „are iluzia că este de spiță nobilă, regească”. Are senzația că este mai înalt decât ceilalți și că îi privește de sus și impresia că le este superior celorlalți. Este plin de admirație pentru propria ființă, crede că are toate atuurile, că este mult mai evoluat din punct de vedere spiritual față de alții, se consideră elevat și se comportă ca atare, arătându-se foarte disprețuitor cu cei din jurul lui.
 
Nutrește dorința de expansiune, de posesie și este preocupat doar de problemele personale.
 
Își imaginează că nu face parte din propria familie, uneori își reneagă mama sau ființele foarte apropiate, manifestă aversiune față de propriii copii, are impresia că aceștia îl incomodează și resimte impulsul de a-și ucide soția/soțul, pe care de altfel îl iubește (în felul lui).
 
Este mereu nemulțumit, capricios, autoritar, nu tolerează contradicția, este ambițios, luptător, cu tendințe destructive, ușor de ofensat, ingrat, nerecunoscător.
 
Tulburările mentale îi sunt cauzate de factori emoționali, în special furie, anxietate. Fire pasională, simte nevoia permanentă de trăiri intense. Mereu vrea să frapeze prin ceva, cum ar fi ținuta (de aceea poartă haine extravagante); dorește să atragă privirile asupra sa, fiind totodată și foarte locvace și emanând senzualitate.
 
Sfârșește prin a fi sătul de viață, cade adeseori într-o stare de melancolie, depresie, însoțită de plâns involuntar.
 
Atacurile de panică, crizele de anxietate, indiferența, apatia, nevoia de singurătate, alternanța între tristețe, plâns involuntar și starea de fericire completează uneori tabloul personalității sale.
 
Se mai pot adăuga manifestări patologice în sfera sexuală. Inițial acestea constau din trăiri erotice de o mare intensitate, pasiune exaltată, ceea ce face imposibilă păstrarea unei relații amoroase pe o perioadă de timp mai lungă.
 
Somnul îi este prelungit dimineața; doarme culcat pe spate, cu brațele deasupra capului, cu picioarele îndoite și în afară, având tendința de a se dezveli în somn. Are predominant vise erotice sau despre război și vărsare de sânge. Transpiră în timpul somnului, în special în timpul perioadelor febrile, în care temperatura îi crește treptat, după care revine la normal în același mod.
 
Alte senzații pe care le manifestă: că obiectele sunt mai mici, că o parte a corpului crește. Uneori are halucinații, vede diavoli, vorbește cu fantome, apelează la vrăjitorii.
 
1. Manifestări la nivelul capului și al gâtului:
 
- Cefalee cu senzația că este legat strâns cu o bandă - bandajat strâns în jurul capului;
 
- Cefalee care se agravează la aplecarea în față, seara, în repaus și în cameră caldă, se simte mai bine când se plimbă, îl ajută mersul pe jos, în aer liber;
 
- Durere care începe dimineața, crește spre prânz și se ameliorează după-amiaza;
 
- Senzație de răceală, amorțeală în regiunea capului;
 
- Paralizie facială de tip Bell;
 
- Senzație de durere care alternează cu cea de amorțeală;
 
- Buze groase, cărnoase, senzuale;
 
- Senzație de amorțeală la nivelul dinților atunci când excitația sexuală este maximă;
 
- Zgomote în urechi;
 
- Nevralgie facială însoțită de senzație de amorțeală.
 
2. Manifestări la nivelul aparatului digestiv: 
 
- Bulimie;
 
- Tendința de a înghiți alimentele fără să le mestece, de a mânca repede;
 
- Senzație de tracțiune în regiunea periombilicală;
 
- Înțepături ombilicale care iradiază în spate;
 
- Constipație agravată atunci când călătorește, în cazul sarcinii sau la menstruație;
 
- Scaunele sunt uscate și par să adere la anus;
 
- Tremurături și slăbiciune în uter după defecație;
 
- Prurit anal, oxiuroză, ascaridioză, tenii.
 
3. Manifestări la nivelul aparatului uro-genital: 
 
- Senzație de presiune în sfera genitală;
 
- Dorință sexuală excesivă și constantă;
 
- Excese sexuale, perversiuni sexuale;
 
- Excitație sexuală la cea mai mică atingere;
 
- Erecții violente mai ales noaptea, furnicături voluptoase ale organelor genitale masculine, priapism;
 
- Act sexual scurt, ejaculare precoce;
 
- Vulva, vagin excesiv de sensibile, care nu pot tolera nici cea mai mică atingere (nici chiar îmbrăcămintea);
 
- Act sexual dureros, incapacitatea de a tolera examenul ginecologic;
 
- Poate exista aversiune pentru actul sexual și absența orgasmului;
 
- Ciclu menstrual abundent, prelungit, cu sânge închis la culoare (asemănătoare cu cea a gudronului), gros, cu cheaguri, însoțit de o senzație de tracțiune în pelvis;
 
- Amorțeală la nivelul vulvei;
 
- Inflamația cronică a ovarului stâng;
 
- Avort spontan, prolaps, tumori, chisturi ovariene, fibroame, sterilitate;
 
- Dorințe sexuale excesive, de necontrolat;
 
- Nimfomanie, homosexualitate.
 
4. Manifestări la nivelul aparatului locomotor și al sistemelor osos și muscular:
 
- Senzație ca și cum ar fi rupt la nivelul spatelui, dureri agravate la presiune, în timpul menstruației;
 
- Tremurături ale membrelor, în special în stare de repaus;
 
- Senzația că este strâns într-o bandă pe zona afectată.
 
5. Senzații speciale și simptome particulare:
 
- Senzația că este legat strâns cu o bandă (nu suportă constrângerile);
 
- Amorțeala și analgezia (lipsa durerii, OPIUM) în zonele afectate (scalp, față, mastoidă, organele genitale).
 
 
Reducere 10%!
pentru comenzile cu valoarea mai mare de 200 ron.
Reducere 15%!
pentru comenzile cu valoarea mai mare de 300 ron.
Reducere 20%!
pentru comenzile cu valoarea mai mare de 400 ron.
Reducere 25%!
pentru comenzile cu valoarea mai mare de 500 ron.

Transport ... aproape gratis

Transport
Beneficiați de ransport gratuit pentru comenzi cu valoarea mai mare de 240 RON. Pentru comenzi cu valoarea mai mică de 240 RON, costul transportului este de 24 RON.

iSilver50 - 50ppm TDS

 

În mod normal, suspensiile CU ADEVĂRAT coloidal ionice, care au un conținut ionic de circa 50%, nu pot fi măsurate corect (ca și concentrație) cu un TDSmetru, dat fiind că acesta nu poate detecta conținutul ionic. Măsurarea corectă a conținutului de argint total se realizează prin spectrometrie cu absorbție atomică, și poate fi realizată doar de către laboratoare sp
 
 
iSilver50 este preparat special pentru persoanele care își doresc un produs cu conținut predominant ionic. Raportul ioni/particule poate fi modificat prin modificarea parametrilor de proces și, în acest fel, conținutul de argint al produsului poate fi estimat cu un TDSmetru obișnuit (calibrat pentru apă potabilă). Conținutul total de argint poate fi cu până la 10% mai mare, însă conținutul ionic este tipic de 50ppm.

Eternul TDS-metru...

 

Unul dintre colaboratorii noștri a primit un mesaj de la un client. Îl redam mai jos, asa cum a fost el redactat (nu am socotit necesar să realizăm corecturi pe el, este inteligibil, deși se observă că, probabil, a fost scris în grabă):

 

Mesaj clientă: 
[20:41, 01.03.2021] *************: Buna seara îmi cer scuze că am întârziat atât cu video de argint coloidal și aur coloidal de la alchemy
Și cel de la ****************.
 Nu le fac publicitate dar căutand pe net am văzut niște opinii cum că nu ar avea atâtea ppm cum spun și bun că îmi place magazinul dumneavoastră foarte mult și am luat de la voi și aur și argint
Doar că după citit am luat un măsurător de ppm și surpriza căci chiar avea dreptate persoana respectiva.
 Am fost dezamagita pt că eu chiar credeam că este făcut cu apa distilata restructurata dar și cu multi coloizi dar in fine oricum vroiam să știți și poate va răspund cei care îl produc pe Alchemy.
   Peste tot unde am citit articole și în spaniolă și în engleză chiar daca se fac coloizi mari cu sare și apă sunt citiți de aparat adică departe de mine intenție rea doar sa aflu de ce nu arata cat spun.
    Am mai deschis un flacon de argint și altul de aur și la fel la argint jumă din ppm anunțați pe eticheta iar la aur chiar nici jumătate

 Nu vă supărați pe mine , va doresc toate cele bune și am să mai iau de la magazinul dumneavoastră
O seara placuta
Un vârf de sare în argint și sare la peste 900 ppm pt că se unește sarea cu ionii de argint și fac coloizi mari
  Nu o linguriță întreaga doar un vârf de sare , ideea este că dacă avea coloizi de Ag in sticla ar fi cititi
Un mic experiment pe care puteți să îi trimiteți tot mesajul producătorului și poate răspunde unde sunt ppm de pe eticheta pt că am luasem și un măsurător tds profesional sa verific și la fel doar că l-am trimis înapoi la emag că nu puteam să păstrez că sunt foarte scumpe 😢

 

Haideti sa răspundem, în detaliu, acestui mesaj, și acestor nedumeriri, fie ele reale, fie nu. Din păcate, nu putem prezenta deocamdată și videoclipul realizat de către persoana respectivă, deoarece va trebui mai întâi să îl edităm pentru a nu lăsa vizibile imaginile în care este evident prezentată firma cu a cărei produse sunt realizate comparațiile. Nu ar fi legal, și nu vrem să le dăm apă la moară. Și așa...

 

Raspunsul este extrem de simplu, si a fost dat deja de foarte multe ori, chiar daca nu de catre noi:

Concentratia de argint si de aur COLOIDAL in apa, nu se masoara cu TDSmetrul!

 

Citește mai departe...

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Este foarte simplu: toate produsele electrocoloidale sunt simultan și coloidale și ionice, în diferite proporții, în funcție de procesul tehnologic. Desigur, pentru utilizatorul obișnuit, este mai dificil de realizat un test relevant, precis, dar chiar și așa se pot face teste simple care să areate dacă în dispersia respectivă sunt ioni, particule, sau o combinație a acestora.

Vom face câteva precizări, care vă vor ajuta într-o anumită măsură să discerneți între diferitele sortimente de argint coloidal, ionic sau între combinațiile acestora.

Citește mai departe...

Copyright

Copyright  S.C Floralis Online S.R.L

Informații contact:

SC Floralis Online SRL, Sibiu
 
0770425076
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
RO52PIRB4237785434001000

BIC PIRBROBU

FIRST BANK, AG. BUCURESTI, RAHOVA