Floralis este un grup de firme tânăr, care abia și-a început activitatea. 

Datorită gamei largi de produse pe care o avem în vedere, activitatea noastră constă în anumite sectoare în creația de produs: formulă, prezentare, promovare: astfel, unele dintre produse sunt produse pentru noi, pe bază de contract, de către firme consacrate deja, din România. De altminteri, pe etichetele produselor, acolo unde este cazul, veți observa sintagma: Produs pentru [...] Alte produse, în special suplimentele alimentare, sunt produse chiar de către noi, în laboratorul propriu.

În cazul mineralelor coloidale, formulele produselor sunt create de către noi, cu scopul declarat de a fi de calitate excelentă și, în anumite situații de calitate superioară unor produse deja existente pe piață.

Mineralele coloidale nu au fost inventate nici de către noi și nici de către vreo altă firmă, fie ea românească sau nu. Ele au fost utilizate de milenii. Ceea ce (poate) diferă este abordarea pe care o urmărim, și anume dezvoltarea personală și transformarea lăuntrică prin intermediul mineralelor coloidale.

 

 

Reducere 10%!
pentru comenzile cu valoarea mai mare de 200 ron.
Reducere 15%!
pentru comenzile cu valoarea mai mare de 300 ron.
Reducere 20%!
pentru comenzile cu valoarea mai mare de 400 ron.
Reducere 25%!
pentru comenzile cu valoarea mai mare de 400 ron.

Transport gratuit

Transport
Transport gratuit pentru comenzi cu valoarea mai mare de 120 ron, și un cost redus, de doar 10 ron pentru comenzile cu valoarea mai mică de 100 ron!

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Este foarte simplu: toate produsele electrocoloidale sunt simultan și coloidale și ionice, în diferite proporții, în funcție de procesul tehnologic. Desigur, pentru utilizatorul obișnuit, este mai dificil de realizat un test relevant, precis, dar chiar și așa se pot face teste simple care să areate dacă în dispersia respectivă sunt ioni, particule, sau o combinație a acestora.

Vom face câteva precizări, care vă vor ajuta într-o anumită măsură să discerneți între diferitele sortimente de argint coloidal, ionic sau între combinațiile acestora.

Citește mai departe...

Copyright

Copyright  S.C Floralis Online S.R.L

Informații contact:

SC Floralis Online SRL, Sibiu
 
0770425076
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.