De curând ni s-a atras atenția despre publicarea unui articol referitor la produsele și activitatea firmei noastre, în speță despre "faptul" că am fi zice-se o firmă pirat care ar "pirata" produse deja "consacrate" pe piața românească.

Într-un limbaj aproape de mahala, este revărsat un puhoi de minciuni, invective și lamentări penibile: răstălmăciri răuvoitoare, bazate doar pe o analiză probabil voit superficială a activității firmei noastre, apeluri disperate la emoțiile dumneavoastră, și nu în ultimul rând omisiuni extrem de importante în legătură aspecte extrem de grave, dar pe care încă nu le cunoașteți.

Astfel de omisiuni, după cum veți vedea, ca orice adevăruri parțiale, se transformă în realitate în minciuni atunci când sunt intenționate.

Să notăm următoarele elemente din "discursul" promovat (printre stropi de salivă, aidoma anumitor creaturi infectate cu rabie), de către reprezentanții ITARA SRL:

 

1. Un orgoliu de neegalat:

 

Ai spune, ascultându-i, că mineralele coloidale ar fi invenția dumnealor și nimeni nu ar putea să le producă în afară de dânșii. Mai mult, după părerea lor, apa structurată ar fi doar apanajul acestor pseudo-savanți (și eventual a unei singure alte firme de pe planetă, aflată în... S.U.A., nu-i așa?).

Iată în continuare cateva dintre metodele prin care puteți să vă produceți apa structurata, ÎN ARTICOLUL PREZENTAT AICI.

Îi invităm pe acești "geniali producători" să publice metodele de structurare ale apei utilizate. Veți constata că sunt "secrete".

Cu toate acestea, cercetători precum Masaru Emoto, sau cei aparținând școlii elvețiene de cristalizare sensibilă, au pus în evidență cu decenii în urmă, fenomenele de structurare a apei, prin:

a. rugăciune/meditație

b. tratamente electromagnetice (magneți, câmpuri electrice pulsatorii, etc)

c. utilizarea unor diluții homeopatice de plante sau minerale

Însă, ca la noi la nimenea: le-am inventat pe toate. Că așa sunt unii ...!

Mai departe, vom întreba retoric: ce împiedică pe oricine, după ce aplică una sau mai multe astfel de metode de structurare a apei, să o utilizeze la producerea de argint coloidal, sau să o realizeze chiar în timpul producerii de argint coloidal (sau de alte minerale coloidale)?

 

2. Corelații nefondate:

 

Pe baza faptului că firma noastră abia și-a început activitatea, și ca atare cifra de afaceri este, inerent, mică, au ajuns la concluzia că nu am avea cum să producem mineralele coloidale. Așa cum am mai spus, mineralele coloidale de bază sunt produse pentru noi, sub contract, de către o terță companie, care și-a dovedit inclusiv pe baza unor analize de laborator, calitatea produselor.

De altminteri, ca o paranteză la care vom reveni, am considerat inițial să le solicităm dumnealor (ITARA srl) să producă pentru noi mineralele coloidale de care aveam nevoie, însă analizele de laborator (cu care se bat în piept cu o nenecesară și nepotrivită mândrie) ne-au arătat că... pur și simplu nu este cazul.

Îi invităm ca, eventual, să publice fotografii ale "instalațiilor" de producție, fără editări în Photoshop, și buletine de analize la TOATE produsele dumnealor. Până atunci, o să le publicăm noi: și pe ale noastre, și pe ale dumnealor.

Totuși, acestor ființe lipsite de inteligență, le facem hatârul de a le explica faptul că o cifra de afaceri care este negativă la momentul bilanțului, poate însemna foarte bine și un capital adus în firmă, și cheltuit în vederea investițiilor. Care au fost semnificative, de altfel... Dumnealor, fiind de la oraș, ar trebui să știe asta!

Pentru a îi ajuta încă și mai mult să evolueze și ei în calitate de ființe umane, le explicăm acum faptul (simplu pentru noi cei de la țară) că, dacă sediul social este într-o localitate mică, aceasta nu înseamnă în mod implicit că oamenii de acolo ar fi incapabili. Problema nu este că ai plecat sau ești de la țară, ci atunci când ai rămas sau ai ajuns, (din punctul de vedere al bunului simț), într-o văgăună...

 

3. Acuzații de piraterie

 

Se pare că sticlele de culoare albastră au fost lăsate pe planetă de către Dumnezeu, doar pentru ITARA SRL, și că nimeni nu ar trebui să mai utilizeze aceste flacoane pentru propriile produse. Probabil că dacă ar putea, ar și legifera aceasta!

Efectele binefăcătoare ale acestei culori, sunt binecunoscute. Cu adevărat, ele sunt ceve mai scumpe (de vreo 3 ori) decât flacoanele din sticlă brună. Totuși, anumite puncte de vedere fac justificată utilizarea acestei culori, mai ales atât timp cât demersul nostru este unul de natură spirituală. De ce ar fi asta piraterie?

 

4. Din nou, acuzații de piraterie:

 

Se consideră în mod fals că am fi copiat produsele ITARA SRL. Astfel, Silver 80 ar fi o copie a Argentum 77, SilverMed ar fi o copie a Argentum Medica, etc.

 

INTREBĂM NOI ATUNCI:

- argintul coloidal NOVA, 110ppm, produs disponibil doar la Pure-Alchemy, pe cine și cum a copiat? Unde o fi tehnologia ITARA SRL care să producă un astfel de produs de top?

- aurul coloidal GOLD 80, pe cine și cum a copiat? Unde o fi tehnologia ITARA SRL care să producă un astfel de produs, măcar apropiat? V-o spunem noi, și putem demonstra: nu există!

- cuprul coloidal COPPER 80, pe cine, și cum a copiat? Unde o fi imaginara tehnologie ITARA SRL, capabilă să producă un produs măcar apropiat? V-o spunem noi, și putem demonstra: nu există!

De altminteri, le propunem celor de la ITARA SRL un concurs, chiar sub formă de pariu, pe orice sumă aleg dumnealor (care să se încadreze în extraordinara cifră de afaceri pe care o au): 

IN ORICE MOMENT ALES DE DUMNEALOR, LE PROPUNEM UN CONCURS SIMULTAN, CU MARTORI, ȘI DE CE NU, FILMAT:

In acest concurs, într-un interval de timp dat, să zicem 24 ore, să producem (fiecare) câte o cantitate din cele 3 (trei) minerale coloidale menționate mai sus (pentru a simplifica acest ... concurs). La sfârșit, să comparăm cantitățile și concentrația produselor. Ca premiu, sugerăm ca firma care pierde, dovedindu-și astfel mai slaba competență, să își retragă produsele de pe piață!

 

5. Adevărul despre produsele ITARA (o situație uimitoare, care se perpetuează de ani de zile!)

 

Ocolind adevărul, ITARA SRL publică o serie de analize ale produselor din portofoliu, cele pentru argint coloidal. În același timp, au tupeul să facă aluzii cum că Floralis ar induce în eroare utilizatorii, atunci când precizează pe etichete sintagma CONCENTRAȚII CORECTE, și că vezi Doamne, și produsele dumnealor au concentrații la fel de corecte.

Întrebăm noi, în acest caz, oare de ce nu le publică pe toate?

Vă vom spune noi de ce, și atragem atenția că avem buletinele de analize pe baza cărora putem dovedi cele de mai jos, inclusiv în instanță:

c.1 Aur coloidal 25ppm - concentrație reală 2ppm, ADICĂ DE ZECE ORI MAI MICĂ!

c.2 Aur coloidal 50ppm - concentrație reală sub 5ppm, ADICĂ DE ZECE ORI MAI MICĂ!

c.3 Platină coloidală 20ppm - concentrație reală sub 0,2ppm. Adică ZERO!

Iată în continuare extrase din buletinele de analize doveditoare (pe care le putem trimite prin e-mail oricărei persoane doritoare, dar totodată dar le putem prezenta organelor de control, precum și în instanță!).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Așadar, întrebăm noi: oare am putea falsifica ceva care este fals din start, sau am putea pirata ... un produs PIRAT?

Desigur, începând de acum, vor avea oricând posibilitatea de a achiziționa unul dintre produsele cu concentrație corectă, produse de oricare dintre producătorii corecți din România: Pure-Alchemy, Freeways, Steaua Divină, Salutifer, AquaNano, să le pună în flacoane, și să le trimită la analize. Poate au și făcut-o deja, noi nu știm, însă dumneavoastră aveți posibilitatea de a compara vizual produsele, așa cum am arătat într-un alt articol. 

 

6. Mențiune de UZ INTERN.

 

Sigur, cadrul legal din Romania nu permite comercializarea ca supliment alimentar a mineralelor coloidale, încă din 2016 (notificările fiind stopate din septembrie 2010). Asta e legea, o respectăm. Din fericire, ele sunt în mod simultan și produse cosmetice. De aici și până la a face mai departe clienți să creadă că mineralele coloidale ITARA sunt NOTIFICATE LEGAL ca si suplimente alimentare, este o distanță mare, numită MINCIUNĂ, și chiar una pedepsită de lege!

Pentru a decela simplu astfel de minciuni, este suficient să căutați pe etichetă textul care precizează forma de notificare: orice formă de notificare care începe cu M.S. sau C.P.N.P. înseamnă (în cazul mineralelor coloidale) că este un produs pentru uz cosmetic!

Cu alte cuvinte, SUNTEȚI MINȚIȚI de ani de zile, cum că aceste produse ar fi notificate legal ca suplimente alimentare. NU, NU SUNT! Are vreo importanță pentru utilizator? Modul de notificare, NU. Minciuna, DA!

Iată în continuare, o fotografie a unei etichete de produs ITARA SRL, care arată că produsele respective NU SUNT NOTIFICATE PENTRU UZ INTERN!

Puteți observa tupeul cu care simultan au menționat gama Pure LIfe ca fiind autorizată pentru uz intern în Europa, deși specificațiile Codex Alimentarius exclud această posibilitate. Nu că am avea vreo simpatie pentru aceste specificații...

Totuși, vă sugerăm să observați în dreapta jos, tipul notificării: MS 60613/2011. Aceasta este o notificare de produs ca apă de gură, după cum puteți observa mai jos:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lista de notificări a produselor ITARA, aproape toate ca produse cosmetice, căci cele trei produse notificate ca supliment alimentar, și pe care le comercializează în mod (moral dar) ilegal astfel, nu sunt prezente aici:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Între timp, notificările de produse se fac pe portalul CPNP, și de aceea, unele dintre notificările produselor ITARA, după cum veți observa pe etichete, dacă desigur veți face eroarea (socotim noi) de a le achiziționa, au descriptorul CPNP în câmpul notificării (precum orice produs cosmetic, după anul 2013). Este posibil a nu se scrie nimic în câmpul notificării, dacă se specifică în mod expres pe produs destinația produsului. Nu este cazul totuși...

 

Nu deranjează pe nimeni că produse inofensive și EXTREM DE UTILE , precum mineralele coloidale, sunt notificate astfel (nici nu este ilegal, atâta timp cât faci precizarea că sunt notificate astfel, și menționezi funcția de notificare pe etichetă), dar în acest caz:

 A avea TUPEUL  să îți promovezi produsele sub forma: SINGURUL PRODUCĂTOR AUTORIZAT DIN ROMÂNIA, nu este oare cam mult???

Aici trebuie să notăm un fapt amuzant. Spre deosebire de toți producătorii onești, care au ca obiect de activitate fabricarea medicamentelor, produselor cosmetice, suplimentelor alimentare, adică domenii care în mod evident includ și mineralele coloidale, dumnealor și-au trecut ca obiect principal de activitate doar fabricarea mineralelor coloidale.

Cu alte cuvinte, sunt singurii producători (dacă putem să le zicem astfel) din țară, care și-au limitat clar activitatea, și în acest fel, ei sunt și singurii. Este ca și cum în loc de producție de legume, ți-ai trece în obiectul de activitate producție de roșii. Dar ai fi singurul producător autorizat de roșii!!! Uimitor, dar mai uimitor este cât de naivi sunt oamenii care îi cred...

Revenind, întrebăm retoric: oare am piratat noi vreun produs, sau AȚI FOST PIRATAȚI TIMP DE ANI DE ZILE,  de un așa-zis producător, lipsit de scrupule?

 

7. Portofoliul de produse, comparativ:

 

O privire sumară asupra portofoliului de produse, vă poate arăta în mod clar (am spune ca lumina zilei, dar iată că, de mult timp deja, s-a lăsat smogul înșelătoriilor peste ... ziua noastră), că nu doar preocupările, dar și posibilitățile noastre sunt semnificativ mai ample decât ale acestor coțcari, mincinoși inveterați, care culmea, STRIGĂ: HOOOȚIII!

De altminteri, noile noastre produse, care vor apare (dacă toate vor merge conform cu planurile noastre) în cursul acestui an, vă vor convinge pe deplin, nu numai că nu copiem această entitate demnă de compasiune, care este ITARA SRL, ci că suntem, ca și concept și ca și gamă de produse, cu mult înaintea oricăror produse aparent similare, nu doar ca și abordare, ci și din alte puncte de vedere, care pentru moment rămân o ... SURPRIZĂ!

 

Încheiem acest trist dar necesar articol replică, uimiți de tupeul și orgoliul acestor ființe umane (?), care și-au permis să scuipe și să terfelească munca imensă necesară pentru a vă pune la dispoziție aceste produse, doar pe baza faptului că, zic dumnealor, suntem ... "de la țară", și suntem ... "săraci" și că... nimeni nu-i ca ei. Astfel de judecăți/opinii spun totul despre cel care le emite.

 

 

 

 

 

 

Copyright

Copyright  S.C Floralis Siebenburgen  S.R.L

Informații contact:

SC Floralis Siebenburgen SRL, Sibiu
 
0770425076
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.